onsdag 18. juni 2008

Olderfjord - Alta



Det ble fint plass til tre stykk på enerommet vi leide i Olderfjorden. Og frokosten ble fortært i Russenes kro, aka Åshilds kro. Bakkene opp og ned mot Skàidi ble syklet i øsende regn. Så vi var nok så dassvåte da vi ankom kroa. Da varmet gratis kakao godt.

Ikke så mye rein å se på veien i dag, egentlig ikke så veldig mye å se i det hele tatt. Bare opp og ned, og opp og ned, den strakaste vegen over Sennalandet. Med kald vind og ikke mange grader kan man ikke stoppe i mange minutter før man er grisekald. Så det ble en nok så langtekkelig sykleetappe over fjellet. Da er det godt å møte kjente steigenværinger på fjellet som tilbyr overnatting. Så i natt skal vi sove i telt utenfor huset til Charlotte Kristensen med makker.




1 kommentar:

klatre sa...

heisann- hyggelig at sponsingen ser ut til å gå greit... kakao og telt er kjekt.. om så skulle være at ruten blir skjøvet litt vestover når dere nærmer dere det tjukke av landet kan jeg friste med nyoppredde senger og tre retters middag på gloppestad hovedgård.. :) lykke til videre..