onsdag 25. juni 2008


Det har seg slik at når spreke, unge jenter skrur på sjarmen på sykkelsetet blir man stoppet både av ivrige frilansjournalister i vegkanten og alt som kan krype og gå av franske, spanske, italienske og tyske turister. Da blir det intervjuer både i Evenes Turlag og i Harstad Tidene, samt et og annet bilde i diverse fotoalbumer rundt omkring i verden.

Sankthanskvelden ble feiret med rømmegrøt og en ellers slækk kveld hos tante Torill. Ankomst Steigen 24. juni. Her ble vi møtt med åpne armer av mor og far Skogvold. I de (for oss) sene nattetimer fikk vi dradd opp en og annen sei fra herr Skogvolds praktfulle skøyte! Og det ble så kokt sei til kvelds/nattmat. Vi fortsetter den gode trenden og har i dag hatt en restitusjonsdag på Engeløya. I kveld tar vi båten ut til Lofoten der sykkeleventyret/infernoet fortsetter!

Sitat mor Rudrud:
Jo lengre man sykler,
jo gladere blir man!
- Det er det motsatte av å kjøre bil.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Nei ka i værddn! Innser jo nu at dokker ha vor usle 20 meter frå me på kaia i sta, utn at e vesst dæ og utn at e fikk sagt god tur videre! Jaja! Sykkellivet i Lofoten e arti! E lova! God tur videre! klem fra Kristine Marit

Vilde sa...

Gled dere til Lofoten, da kan dere nemlig se over til Bø hvis dere er heldige. Vi hadde utsikt til "Lofotveggen" fra huset vårt! I de rette miljøer (kirkelige da helst) kan pappas navn gjerne brukes som smiskemiddel;)

Hilde sa...

Jeg blir mer og mer imponert av dere :) Håper bakendene deres fortsatt storkoser seg!

God tur videre!

Knut C & Benny sa...

Hei jenter.Vi har nå kommet oss hel frem til Trondheim,men det var på hengende håret.Husk å ta av fra E6 før motorveien begynner,ta heller gammelE6!Mye trafikk inn til Trondheim,kanskje er det en ide å sykle etappen på kveldstid.God tur videre:)
Knut C & Benny

Ragnhild sa...

GØY å lese!!!
Dere e skikkelig spreke jenter. Missunner dere turen (eller kanskje ikkje??)
Uansett: Kjmpemasse lykke til!!
Kan bare informere om at det er sommer og sol på sørlandet:) Det er bare å få opp farta:P

Stor klem til dere alle frå meg:D